HOGE RESOLUTIE PDF DOWNLOAD

Translation for 'met hoge resolutie' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations. By Folkert Zanten Reacties uitgeschakeld voor Logo Innovatiespotter hoge resolutie. Share this post. Author. Folkert Zanten. About EBF. The EBF is the. Translation for 'hoge resolutie' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations.


HOGE RESOLUTIE PDF DOWNLOAD

Author: Dr. Malika Gulgowski
Country: Bolivia
Language: English
Genre: Education
Published: 23 December 2014
Pages: 787
PDF File Size: 35.74 Mb
ePub File Size: 39.78 Mb
ISBN: 906-7-74003-687-4
Downloads: 31914
Price: Free
Uploader: Dr. Malika Gulgowski

HOGE RESOLUTIE PDF DOWNLOAD


De laser past zich aan aan de wijzigingen in materiaal of omgevingslicht.

Hierdoor kunnen hoge resolutie gedetailleerde dimensiegegevens gegenereerd worden. Glanzende metalen of donkere objecten worden door de scanner automatisch gedetecteerd.

"hoge resolutie" in English

hoge resolutie De laser past zich automatisch aan, door met een hogere of juist lagere intensiteit te meten. Dit levert naast betrouwbaardere data ook een flinke tijdsbesparing op.

De visuele, akoestische en haptische indicatoren geven hoge resolutie scanoperator hiermee feedback gedurende de scanopname waarmee de betrouwbaarheid van het resultaat verhoogd wordt. Hoogwaardige data door high-end 3D hoge resolutie Handscanners zonder koppeling aan een hoogwaardig meetsysteem lijken op het oog prima meetgegevens te leveren.

Met hoge resolutie - English translation - Dutch-English dictionary

Het mooie plaatje is echter verraderlijk. Wij vinden losse scansystemen niet geschikt voor wanneer het op millimeters nauwkeurigheid aankomt; laat staan op submillimeter niveau.

hoge resolutie

HOGE RESOLUTIE PDF DOWNLOAD

hoge resolutie Deze meetsystemen worden ook wel Lasertrackers genoemd. De lasertracker volgt de beweging van hoge resolutie handscanner, zodat meetpunten geometrisch correct blijven over grote afstanden. De gebruikte meetsystemen zijn draagbaar en hebben een bolvorming bereik tot wel meter.

Hoge resolutie - English translation - Dutch-English dictionary

Hier onderscheidt de high-end markt zich van de low-end markt. De enorme precisie wordt over zeer grote afstand mogelijk gemaakt. De resolutie van deze hoge resolutie worden gemeten in micron.

HOGE RESOLUTIE PDF DOWNLOAD

De maximale onzekerheid van het AT systeem van Leica is 10 micron op meter hoge resolutie. Precisie meten onder zware omstandigheden Meten in de industrie kan bemoeilijkt worden hoge resolutie zware omstandigheden zoals een stoffige omgeving, lasspetters en sproeikoelingen.

Meten in deze omgevingen kan. Lasertracksystemen met een volledig gesloten ontwerp met onafhankelijke IP54 certificering IEC zijn hoge resolutie voor dit zware werk. Hiermee kan ook probleemloos in de buitenlucht gewerkt worden, zelfs met regen.

  • Translate televisie met hoge resolutie from Dutch to English
  • Hoge resolutie 3D handscanner | PelserHartman | 3D scannen | 3D modelleren
  • "met hoge resolutie" in English
  • "hoge resolutie" English translation

Waar in het verleden de scanoperator zich moest richten hoge resolutie het niet onderbreken van de laserstraal, hebben hoge resolutie systemen dit probleem opgelost. De laserstraal gaat naar de gebruiker en niet andersom. Zo kan de scanoperator zich in zware omstandigheden beter focussen op het in kaart brengen van het object dan op tijdrovende randzaken.

HOGE RESOLUTIE PDF DOWNLOAD

Toepassingen hoge resolutie handscanning De meetgegevens uit de high-end 3D laser handscanners zijn geschikt voor vele toepassingsgebieden en werkgebieden. In de automotive industrie wordt de combinatie van de handscanner met de lasertracker al jaren naar tevredenheid gebruikt.

We krijgen nu ook steeds meer aanvragen uit de industrie, archeologie, restauratie en architectuur. Een gewone handscanner of terrestrial laserscanner kan deze mate van detail niet halen, waardoor de scan ongeschikt is voor bijvoorbeeld replica's van kunstwerken. De high-end meetapparatuur maakt het mogelijk mesh hoge resolutie te leveren met een hoge mate van detail.